Search
  • خانه
  • رویدادها و اخبار
  • محصولات
    • Croda
    • Dow
    • Dow corning
    • Evonik
    • KLK OLEO
    • Lubrizol
    • Miwon
    • Nouryon
    • Sasol
    • Seppic
    • Silab
    • SNF
    • Symrise
  • فرمولاسیون
  • گالری ویدئو
  • درباره ما
  • تماس با ما
    • فرم درخواست کالا
Menu
0 items $0.00
LANOL 14
LANOL 14
Click to enlarge
LANOL 14
LANOL 14
خانه seppic LANOL™ 14M​
ANTILEUKINE™ 6
ANTILEUKINE™ 6
Back to products
ACUDYNE™ 1000
ACUDYNE™ 1000

LANOL™ 14M​

دسته ها: seppic
Share:
  • توضیحات
  • توضیحات تکمیلی
  • نظرات (0)
  • درباره شرکت
توضیحات

LANOL™ 14M | نرم‌کننده و بهبوددهنده بافت محصولات آرایشی

INCI Name: Myreth-3 Myristate​

LANOL 14

LANOL™ 14M یک امولینت و کو-امولسیفایر غیر یونی است که از استرهای چرب پلی‌اتوکسیله شده تشکیل شده است. این ماده بافتی ابریشمی و نرم به فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی می‌بخشد و به بهبود پخش‌پذیری و افزایش لطافت پوست کمک می‌کند. به دلیل ملایمت بالا، برای پوست‌های حساس نیز مناسب است. ​

ویژگی‌ها و مزایا​ی LANOL™ 14M :

  • ​امولینت مؤثر: نرمی و لطافت پوست را افزایش می‌دهد و با ایجاد یک لایه محافظ، از تبخیر رطوبت جلوگیری می‌کند. ​

  • ​پخش‌پذیری بالا: باعث بهبود توزیع یکنواخت محصول روی پوست می‌شود و حس سبکی و غیرچربی ایجاد می‌کند.​

  • ​پایداری امولسیون: به عنوان کو-امولسیفایر، پایداری امولسیون‌های روغن در آب (O/W) را افزایش می‌دهد.

  • سازگاری با پوست حساس: بدون مواد نگهدارنده و با ملایمت بالا، برای پوست‌های حساس و کودکان مناسب است

مشخصات فیزیکی و شیمیایی​ LANOL™ 14M :

  • ​شکل ظاهری: مایع شفاف تا کمی کدر

  • ​حلالیت: قابل پخش در روغن‌ها، محلولیت کم در آب​

  • ​pH توصیه‌شده: 4.0 – 8.0​

  • ​غلظت پیشنهادی: 1 – 5% در فرمولاسیون‌ها​

کاربردها​ی LANOL™ 14M:

  • کرم‌ها و لوسیون‌های مرطوب‌کننده​

  • محصولات پاک‌کننده صورت و میکاپ ریموور​

  • فرمولاسیون‌های مناسب برای پوست‌های حساس و کودکان​

  • محصولات آرایشی با بافت سبک و ابریشمی​

جمع‌بندی :

LANOL™ 14M یک امولینت و کو-امولسیفایر چندکاره است که با بهبود بافت و پایداری فرمولاسیون‌ها، حس لطافت و نرمی را به پوست می‌بخشد. این ماده با ملایمت بالا و بدون مواد نگهدارنده، انتخابی ایده‌آل برای فرمولاسیون‌های مدرن آرایشی و بهداشتی است.​

توضیحات تکمیلی
کاربرد

آبرسان‌ها و مرطوب کننده ها, ژل‌سازها, نرم‌کننده‌های پوست (املینت‌ها)

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “LANOL™ 14M​” لغو پاسخ

برای فرستادن دیدگاه، باید وارد شده باشید.

درباره شرکت

شرکت اکسیر باراد کیمیا از سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را در زمینه ی واردات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی آغاز کرده و به همراه متخصصین خود امکان ارايه خدمات کامل در خلق و نوآوری محصولات آرایشی و بهداشتی و شوینده از ایده تا محصول نهایی را دارد. طراحی فرمولاسیون محصولات و انجام آزمایشات مربوطه، ارایه اطلاعات و مستندات فنی ، تامین مواد اولیه مورد نیاز و لوازم بسته بندی با نهایت دقت در کنترل زمان توسط این شرکت انجام می پذیرد. دانش جامع و تجربه ما نسبت به بازار ایران ، این امکان را به ما داده است که با تعداد بی شماری از تولیدکنندگان مواد اولیه ، لوازم بسته بندی ، ماشین آلات و تجهیزات در سراسر دنیا در زمینه ی محصولات آرایشی و بهداشتی از قبیل مراقبت از مو ، پوست ، دهان و دندان همکاری داشته باشیم.

  • شرکت تامین کننده خدمات پرایوت لیبل اوت سورس محصولات آرایشی و بهداشتی برای برند های تولیدی
  • تامین فرمولاسیون خدمات مشاوره ای در کارخانه و محصولات اضافه آنها
  • تامین مواد اولیه و فرمولاسیون مواد آرایشی و بهداشتی

محصولات مرتبط

ALARIANE CV

ALARIANE™ CV

seppic, special
ALARIANE™ CV – عصاره دریایی طبیعی از جلبک قهوه‌ای با خواص آنتی‌اکسیدانی INCI Name: Aqua (and) Butylene Glycol (and) Alaria
اطلاعات بیشتر
Amonyl 265 BA
Amonyl 265 BA

Amonyl 265 BA

seppic
Amonyl 265 BA – سورفکتانت آمفوتریک ملایم و سازگار با پوست INCI Name: Coco-Betaine نوع: سورفکتانت آمفوتریک فرم فیزیکی: محلول
اطلاعات بیشتر
Amonyl 675 SB

Amonyl 675 SB

seppic, special
Amonyl 675 SB – سورفکتانت آمفوتریک ملایم و کف‌زا برای پوست حساس و محصولات بدون سولفات INCI Name: Cocamidopropyl Hydroxysultaine
اطلاعات بیشتر
CAPIGEL™ 98
CAPIGEL™ 98

CAPIGEL™ 98

seppic
CAPIGEL™ 98 | عامل غلیظ‌کننده مایع برای ژل‌های شفاف در فرمولاسیون‌های آرایشی INCI NAME: Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer نوع: کوپلیمر
اطلاعات بیشتر
ELICLEAR™ 4U
ELICLEAR™ 4U

ELICLEAR™ 4U

seppic
ELICLEAR™ 4U – اصلاح‌کننده رئولوژی برای ژل‌های شفاف و شوینده‌های بدون سولفات INCI Name: Acrylates Copolymerکد محصول: 11604Nمنشأ: سنتزیفرم: محلول
اطلاعات بیشتر
SEPIGEL 305
SEPIGEL 305

SEPIGEL™ 305

seppic
SEPIGEL™ 305 ؛ پلیمر مایع چندمنظوره برای فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی INCI Name: Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7​ SEPIGEL™
اطلاعات بیشتر
™CONTACTICEL

™CONTACTICEL

seppic, special
™CONTACTICEL – اکتیو ضدآلودگی و تنظیم‌کننده سبوم با منشأ دریایی INCI NAME : Butylene Glycol & Aqua  Hydrolyzed Rhodophyceae Extract
اطلاعات بیشتر
™EASYNOV
EASYNOV

™EASYNOV

seppic
™EASYNOV | امولسیون‌کننده W/O مایع برای ژل‌های شفاف با امکانات ™Geltrap  INCI NAME: Octyldodecanol & Octyldodecyl Xyloside & PEG-30 Dipolyhydroxystearate​
اطلاعات بیشتر
    نیاز به مشاوره دارید؟

    با شرکت باراد کیمیا تماس حاصل نمایید

    02188471512-14

    02188174771-73

    ارتباط با ما

    • تهران، هویزه شرقی، پلاک 30، طبقه سوم
    • 02188471512-14
      02188174771-73
    • info@baradkimya.com

    شبکه های اجتماعی

    Linkedin

    ثبت درخواست

    فرم درخواست کالا
    کپی رایت ©2022 کلیه حقوق برای باراد کیمیا محفوظ است.
    طراحی و سئو توسط : سئو مسترز
    • دسترسی سریع
    • دسته بندی
    • croda
    • Dow
    • Dow corning
    • Evonik
    • Lubrizol
    • miwon
    • Nouryon
    • sasol
    • seppic
    • silab
    • SNF
    • Symrise
    • خانه
    • محصولات
    • رویدادها و اخبار
    • درباره ما
    • فرمولاسیون
    • تماس با ما
      • فرم درخواست کالا
    Shopping cart
    Close
    Start typing to see products you are looking for.
    صفحه نخست
    محصولات
    تماس با ما