Search
  • خانه
  • رویدادها و اخبار
  • محصولات
    • Croda
    • Dow
    • Dow corning
    • Evonik
    • KLK OLEO
    • Lubrizol
    • Miwon
    • Nouryon
    • Sasol
    • Seppic
    • Silab
    • SNF
    • Symrise
  • فرمولاسیون
  • گالری ویدئو
  • درباره ما
  • تماس با ما
    • فرم درخواست کالا
Menu
0 items $0.00
™CONTACTICEL
Click to enlarge
™CONTACTICEL
خانه special ™CONTACTICEL
CAPIGEL™ 98
CAPIGEL™ 98
Back to products
FLUIDIFEEL™ EASY
FLUIDIFEEL™ EASY

™CONTACTICEL

دسته ها: seppic, special برچسب ها: ابزار مراقبتی پوست, اکتیو COSMOS, اکتیو ECOCERT, اکتیو ضدآلودگی, اکتیو طبیعی, ضد سبوم, عصاره جلبک قرمز, مراقبت پوست شهری
Share:
  • توضیحات
  • توضیحات تکمیلی
  • نظرات (0)
  • درباره شرکت
توضیحات

™CONTACTICEL – اکتیو ضدآلودگی و تنظیم‌کننده سبوم با منشأ دریایی

INCI NAME : Butylene Glycol & Aqua  Hydrolyzed Rhodophyceae Extract

™CONTACTICEL

ظاهر و ویژگی‌های فیزیکی™CONTACTICEL :

  • شکل فیزیکی: مایع شفاف به رنگ زرد کم‌رنگ
  • حلالیت: محلول در آب
  • pH (محلول 1% در 40°C): 5.10 – 5.50
  • محتوای جامد: 29.0 – 31.0٪

ویژگی‌ها و مزایای عملکردی™CONTACTICEL :

  • عامل ضدآلودگی: محافظت از پوست در برابر آلودگی‌های محیطی مانند ازن، ذرات معلق و فلزات سنگین
  • تنظیم‌کننده سبوم: کاهش تولید سبوم در پوست‌های چرب و مستعد آکنه
  • احیای پوست: بهبود درخشندگی و یکنواختی رنگ پوست
  • ضدالتهاب: کاهش التهاب‌های ناشی از آلودگی
  • فاقد نگهدارنده: مناسب برای فرمولاسیون‌های طبیعی و ارگانیک

CONTACTICEL
این اکتیو ضدپیری سلولی، در کنار EPHEMER و EQUIBIOME عملکرد بهتری دارد. همچنین ترکیب آن با KALPARIANE به افزایش خاصیت آنتی‌اکسیدانی کمک می‌کند.

کاربردهای™CONTACTICEL:

  • کرم‌ها و سرم‌های ضدآلودگی
  • محصولات مراقبت از پوست چرب و مستعد آکنه
  • فرمولاسیون‌های ضدپیری و احیاکننده
  • محصولات مراقبت روزانه برای پوست‌های در معرض آلودگی

مقدار پیشنهادی مصرف

1% در فرمولاسیون نهایی

مطابقت و گواهی‌نامه‌ها

  • مطابق با استانداردهای COSMOS و ECOCERT
  • مناسب برای استفاده در محصولات وگان و ارگانیک
  • فاقد پارابن، PEG و نگهدارنده‌ها
  • مطابق با مقررات چین برای مواد آرایشی

جمع‌بندی

™CONTACTICEL یک ماده مؤثره نوآورانه با منشأ دریایی است که با استفاده از فناوری پیشرفته CELEBRITY™ تولید شده است. این ماده با ویژگی‌های ضدآلودگی، تنظیم سبوم و احیای پوست، گزینه‌ای ایده‌آل برای فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست در محیط‌های شهری و آلوده می‌باشد.

توضیحات تکمیلی
کاربرد

آنتی‌اکسیدان, اکتیوهای پوستی (مواد فعال پوست), ضد پیری

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “™CONTACTICEL” لغو پاسخ

برای فرستادن دیدگاه، باید وارد شده باشید.

درباره شرکت

شرکت اکسیر باراد کیمیا از سال ۱۳۹۸ فعالیت خود را در زمینه ی واردات مواد اولیه آرایشی و بهداشتی آغاز کرده و به همراه متخصصین خود امکان ارايه خدمات کامل در خلق و نوآوری محصولات آرایشی و بهداشتی و شوینده از ایده تا محصول نهایی را دارد. طراحی فرمولاسیون محصولات و انجام آزمایشات مربوطه، ارایه اطلاعات و مستندات فنی ، تامین مواد اولیه مورد نیاز و لوازم بسته بندی با نهایت دقت در کنترل زمان توسط این شرکت انجام می پذیرد. دانش جامع و تجربه ما نسبت به بازار ایران ، این امکان را به ما داده است که با تعداد بی شماری از تولیدکنندگان مواد اولیه ، لوازم بسته بندی ، ماشین آلات و تجهیزات در سراسر دنیا در زمینه ی محصولات آرایشی و بهداشتی از قبیل مراقبت از مو ، پوست ، دهان و دندان همکاری داشته باشیم.

  • شرکت تامین کننده خدمات پرایوت لیبل اوت سورس محصولات آرایشی و بهداشتی برای برند های تولیدی
  • تامین فرمولاسیون خدمات مشاوره ای در کارخانه و محصولات اضافه آنها
  • تامین مواد اولیه و فرمولاسیون مواد آرایشی و بهداشتی

محصولات مرتبط

Amonyl 380 BA
Amonyl 380 BA

Amonyl 380 BA

seppic
Amonyl 380 BA – سورفکتانت آمفوتریک ملایم و زیست‌تخریب‌پذیر برای پوست و مو INCI NAME:Cocamidopropyl Betaine آمونیل 380 بی‌ای یک
اطلاعات بیشتر
Amonyl 675 SB

Amonyl 675 SB

seppic, special
Amonyl 675 SB – سورفکتانت آمفوتریک ملایم و کف‌زا برای پوست حساس و محصولات بدون سولفات INCI Name: Cocamidopropyl Hydroxysultaine
اطلاعات بیشتر
ANTILEUKINE™ 6
ANTILEUKINE™ 6

ANTILEUKINE™ 6

seppic
ANTILEUKINE™ 6 – عصاره دریایی ۱۰۰٪ طبیعی با خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهاب برای مراقبت پوست INCI Name: Caprylic/Capric Triglyceride
اطلاعات بیشتر
Frescolat® PLUS
Frescolat® PLUS

Frescolat® PLUS

special, Symrise
Frescolat® PLUS چیست؟ خنک‌کنندگی قابل اعتماد با فناوری پیشرفته و ایمن Frescolat® PLUS یکی از شناخته‌شده‌ترین و قابل اعتمادترین ترکیبات
اطلاعات بیشتر
SEPIGEL 305
SEPIGEL 305

SEPIGEL™ 305

seppic
SEPIGEL™ 305 ؛ پلیمر مایع چندمنظوره برای فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی INCI Name: Polyacrylamide (and) C13-14 Isoparaffin (and) Laureth-7​ SEPIGEL™
اطلاعات بیشتر
SOLAGUM™ USPI

SOLAGUM™ USPI

seppic
SOLAGUM™ USPI | قوام‌دهنده و پایدارکننده ۱۰۰٪ طبیعی با تأییدیه Cosmos عامل قوام‌دهنده و پایدارکننده ۱۰۰٪ طبیعی برای محصولات مراقبت
اطلاعات بیشتر
™AQUAXYL
™AQUAXYL

™AQUAXYL

seppic
  ™AQUAXYL | عامل مرطوب‌کننده و بازسازی‌کننده طبیعی پوست و مو INCI Name: Xylitylglucoside (and) Anhydroxylitol (and) Xylitol توضیحات: ™AQUAXYL
اطلاعات بیشتر
™EASYNOV
EASYNOV

™EASYNOV

seppic
™EASYNOV | امولسیون‌کننده W/O مایع برای ژل‌های شفاف با امکانات ™Geltrap  INCI NAME: Octyldodecanol & Octyldodecyl Xyloside & PEG-30 Dipolyhydroxystearate​
اطلاعات بیشتر
    نیاز به مشاوره دارید؟

    با شرکت باراد کیمیا تماس حاصل نمایید

    02188471512-14

    02188174771-73

    ارتباط با ما

    • تهران، هویزه شرقی، پلاک 30، طبقه سوم
    • 02188471512-14
      02188174771-73
    • info@baradkimya.com

    شبکه های اجتماعی

    Linkedin

    ثبت درخواست

    فرم درخواست کالا
    کپی رایت ©2022 کلیه حقوق برای باراد کیمیا محفوظ است.
    طراحی و سئو توسط : سئو مسترز
    • دسترسی سریع
    • دسته بندی
    • croda
    • Dow
    • Dow corning
    • Evonik
    • Lubrizol
    • miwon
    • Nouryon
    • sasol
    • seppic
    • silab
    • SNF
    • Symrise
    • خانه
    • محصولات
    • رویدادها و اخبار
    • درباره ما
    • فرمولاسیون
    • تماس با ما
      • فرم درخواست کالا
    Shopping cart
    Close
    Start typing to see products you are looking for.
    صفحه نخست
    محصولات
    تماس با ما